Разовий вебінар

Одноразові плани для проведення вебінару.

Плануєте організувати і провести разовий вебінар чи інший онлайн-захід та не знаєте, який тариф краще обрати? Ніхто не хоче платити за сервіс, яким не користується.

Читати далі «Разовий вебінар»

Еволюція продажу

Вплив технологій на методи продажу

Прогрес не стоїть на місці, з часом змінюються і очікування, що спричиняє необхідність змін у підходах до взаємодії з клієнтами. Протягом багатьох років ми спостерігаємо за справжньою революцією у сфері продажу, від особистих візитів комівояжерів до онлайн-вебінарів. Кожен із цих способів відкриває перед бізнесом нові можливості.

Читати далі «Еволюція продажу»

Альтернативна технологія трансляції

Безпечні трансляції вебінарів без використання технології WebRTC

У MyOwnConference є 2 способи для проведення вебінару: через браузер без встановлення програм з використанням технології WebRTC або за допомогою нашого плагіна (програми), який потрібно завантажити на комп’ютер. Цей другий спосіб називається “альтернативна технологія” і сьогодні ми з нею ознайомимося.

Читати далі «Альтернативна технологія трансляції»

Що таке автовебінари?

Автоматизуйте ваші вебінари з MyOwnConference

В наш час все більше процесів переходять в онлайн, включаючи навчання та бізнес. У цій статті ми звернемо увагу на автоматизовані вебінари, використовуючи платформу MyOwnConference. Розглянемо, як вони полегшують організацію онлайн-заходів та підвищуючи їх ефективність.

Читати далі «Що таке автовебінари?»

Що таке лендінг та його основна мета

Ключові аспекти ефективного лендінгу

У сучасному швидко розвиваючому світі цифрового маркетингу, лендінг-сторінки виступають не просто як один з численних інструментів, а як життєво необхідний компонент для успіху будь-якого бізнесу, що прагне зміцнити свою присутність у онлайн-просторі.

Читати далі «Що таке лендінг та його основна мета»